Back Back Nieuws

Businesspakketten voor Carreras & Safina in Ahoy

20 augustus 2008
Nooit eerder stond grootmeester Carreras, één van de beroemde Three-Tenors, samen op het podium met de Italiaanse tenor Safina. Op donderdag 11 september 2008 heeft Rotterdam de primeur, dan zullen de twee grootheden in samenwerking met het Il Novecento Orchestra een uniek en éénmalig concert verzorgen in Ahoy.

"Tijdens deze bijzondere avond zullen Carreras en Safina hun krachten bundelen met als resultaat een spannende combinatie van opera en pop," aldus Kiki Enthoven van AT Productions.

Op het programma staan onder andere het beroemde ‘Mattinata’ van Ruggero Leoncavallo als klassiekers uit ‘Phantom of the Opera’ van Andrew Loyd Webber en natuurlijk Safina’s grote hit ‘Luna’. De twee tenoren worden in Ahoy muzikaal begeleid door de 54 muzikanten van Il Novecento Orchestra. Il Novecento heeft een indrukwekkende lijst concerten en tournees op haar naam staan; het orkest was de vaste begeleiding tijdens de Europese tournee van Andrea Bocelli, het heeft meerdere keren met Luciano Pavarotti mogen werken en daarnaast is Il Novecento al meer dan 15 jaar het orkest van The Night of the Proms.

Carreras en Safina worden op 11 september aanstaande bijgestaan door gast-sopraan Sabina Puertolas.

 

Businesspakketten

"Voor dit concert zijn speciale business-pakketten ontwikkeld die interessant zijn voor de zakelijke markt (met name eventmanagers of marketingmanagers). Het event is namelijk zeer geschikt om met belangrijke zakenrelaties naartoe te gaan aangezien het zo’n luxe concert is" zo vertelt Enthoven.

 

Meer informatie over de businesspakketten is te vinden op deze website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!