Business as usual, in de moestuinBusiness as usual, in de moestuin
Back Back Locaties

Business as usual, in de moestuin

26 oktober 2018

Wat comfortabel vergaderen en een moestuin met elkaar te maken hebben? Alles. Bij de organisatie van vergaderingen en zakelijke evenementen is totale ontzorging vaak de eerste prioriteit. Terecht, want een event moet kloppen. Van begin tot eind. Restaurant en evenementenlocatie De Dyck biedt met haar grote moestuin de perfecte plek voor iedere pop-up vergadering, break-out, teambuildingsdag en workshop. En dat op slechts twintig minuten rijden van de Zuidas en luchthaven Schiphol.

Het hart van het bedrijf: zo noemt het team van De Dyck de moestuin. ‘Geen restaurant kan nog zonder moestuin.’ En daar doet deze eventlocatie graag nog een ambitieuze schep bovenop, want tegenwoordig kan ook een succesvol bedrijf wat hun betreft niet meer zonder moestuin. Een interessante visie. Events.nl gaat langs om hier het fijne van te weten. Een allesbehalve standaard interview volgt.

Geroezemoes in het groen

Op de achtergrond hangt de mist nog boven het land, in de verte loeien de koeien. Er staan opmerkelijk veel auto’s geparkeerd op het terrein van De Dyck, en toch is er nog volop plek. Een bijkomend voordeel van een eventlocatie met zoveel gratis parkeergelegenheid. Vandaag vindt hier een bedrijfsevenement plaats. Deze gasten vergaderen op bijzonder niveau: polderniveau.

Uitzinnig contrast, gigantisch resultaat

‘Het werkt focusverhogend en sfeerbevorderend om de moestuin te betrekken bij vergaderingen zakelijke evenementen.’ Er ontstaat door het uitzinnige contrast tussen groen en zakendoen een geweldige mindset. Omdat bij De Dyck alles draait om duurzaamheid, gezondheid en groei, worden gasten hierin op natuurlijke wijze volledig meegenomen. Door beleving en bewustwording te koppelen aan business ontstaan creatieve ideeën en gigantische resultaten. Vandaag duidelijk zichtbaar: tussen de presentaties en keynote speakers door wordt er gewandeld en zelfs gerooid in de moestuin.

Culinair, zakelijk, landelijk

Restaurant en evenementenlocatie De Dyck is dus eigenlijk een grote moestuin mét locatie. Een plek die drie verschillende elementen met elkaar verbindt: culinair, zakelijk en landelijk. Dat is behoorlijk uniek, aangezien zakelijke klanten normaal gesproken een keuze ‘moeten’ maken uit een, hooguit twee van deze elementen. Hier hoeft dat dus niet. Het resultaat is een vers groentehapje náást de bitterbal, een actieve workshop in de moestuin, een vergadertafel midden in het groen, een ritje door het land op de wagen. Kortom: naast vergaderen ruimte zat voor andere activiteiten.

Vers van het land, zo op het bord

En wie denkt dat het hier alleen leuk is in de zomer komt bedrogen uit. Het team van De Dyck legt uit dat er ’s winters veel te bedenken is en schetst een aantal mogelijkheden. ‘We kunnen grote vuurkorven neerzetten en de gasten zelfgerooide aardappelen laten poffen. Of groenten leren wecken.’ Maar het kan nog mooier: namelijk met outdoor cooking. Onder leiding van een bevlogen chef-kok zelf mooie producten plukken, snijden, fileren en bereiden in de frisse buitenlucht. Vers van het land, zo op het bord.

Buitengewone vergaderlocatie

Het is dan ook niet voor niets dat De Dyck aangesloten is bij Meetables: specialist in buitengewone vergaderlocaties. Daar is het team trots op. Deze plek is inspirerend, uniek, praktisch, comfortabel, gemakkelijk bereikbaar, flexibel ingesteld. Gewoon goed. Zakelijke klanten worden hier correct en hartelijk ontvangen, aangenaam verrast en compleet ontzorgd. ‘Geen sessie op de hei maar met de handen in de klei’. Een vergaderlocatie met een totaalpakket en échte wauwfactor.

Een streepje voor met het Inspiratieblog

Dat ontzorging bij de organisatie van zakelijke evenementen en vergaderingen een ‘hot topic’ is, weet De Dyck als geen ander. Om zoekende en twijfelende eventmanagers, secretaresses en office-managers te ondersteunen en te verrassen, biedt de locatie als extraatje hun eigen Inspiratieblog. Hier vinden lezers handige tips, waardevolle do’s en dont’s, specifieke kennis en actuele informatie uit de evenementenbranche. Neem gerust een kijkje, maar wees gewaarschuwd: de kans is groot dat het volgende teambuildingsuitje plaatsvindt bij De Dyck.

Door > Irene Campfens

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!