Business is Pleasure bij Casa Julia Business is Pleasure bij Casa Julia
Back Back Locaties

Business is Pleasure bij Casa Julia

21 augustus 2018

Gelegen in een jaren 30-pand in hartje Delft, waar de authenticiteit de hoofdrol speelt, vind je Casa Julia. Een combinatie van betaalbare luxe en persoonlijke sfeer in de vorm van slapen, vergaderen en eten. Het is een kleinschalig boutique hotel met een privé vergaderruimte. Dankzij de persoonlijke service en het eigentijdse interieur in een authentiek pand, voelt iedereen zich snel thuis in deze verborgen parel.

Lisette Linders is Sales Manager bij Finehotelsandsuites.com en verwelkomt ons met een grote glimlach. Casa Julia is onderdeel van boetiekhotel collectie Finehotelsandsuites.com. Deze term laat je vermoeden dat het om een massaorganisatie gaat, maar dat is bij Finehotelsandsuites.com allesbehalve waar. Het bedrijf kenmerkt zich namelijk om de warme sfeer die zich uit in het authentieke pand met een eigen en comfortabel interieur en in een gastvrije service.

  • Business is Pleasure bij Casa Julia
  • Business is Pleasure bij Casa Julia
  • Business is Pleasure bij Casa Julia
  • Business is Pleasure bij Casa Julia
  • Huisje van Vermeer
    Huisje van Vermeer
  • Business is Pleasure bij Casa Julia

Warm en uniek

Casa Julia ademt licht en puurheid. Linders: ‘We willen graag dat mensen zich op hun gemak voelen zodra ze hier de drempel overstappen. Betaalbare luxe associëren wij met een fijne combinatie van design en meubilair dat je wellicht ook in je huis hebt staan, waardoor je een huiselijk ambiance met een persoonlijke touch ervaart.’ En dat is precies wat je merkt bij deze locatie. Casa Julia is van oorsprong een authentiek stadspand, midden in een woonwijk. Daarom is geen enkele kamer of hoekje hetzelfde waardoor je je eigen favoriete plekje kan vinden.

Vergaderen met Delfsblauw

Iedereen die een ruimte zoekt om met maximaal 12 personen te vergaderen, moet eens aankloppen bij Casa Julia. Aan de achterzijde van het hotel, in de stadstuin, vind je namelijk het ‘Huisje van Vermeer’. Een stijlvol, modern ingericht tuinhuis dat zich leent voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten. Twee gigantische kunstwerken van schilderijen van Vermeer prijken hier aan de muur: het altijd serene Meisje met de Parel en het Melkmeisje. Linders: ‘We proberen altijd iets naar voren te halen wat zich verbindt met het verhaal en de stad waar we gevestigd zijn. Dat zie je terug in het interieur of in de namen van de kamers. Bij Casa Julia is dat het Huisje van Vermeer – de grote schilder van onze stad.’

Persoonlijke service

Dat een vergadering geen statige aangelegenheid hoeft te zijn, bewijst Casa Julia keer op keer. Het team staat voor je klaar om je geheel te verzorgen. Onder het genot van verse koffie, de lekkerste theeën en andere hapjes en drankjes bespreek je belangrijke zaken in een comfortabele sfeer. Bovendien kan je ervoor kiezen om een zakelijke lunch te houden in het huisje, of trekken jullie je later terug met een uitgebreid diner. Het huisje is uitgerust met een eigen kitchenette en een toilet voor eigen comfort. Linders: ‘Als je bij ons met een gezelschap komt vergaderen, ben je de enige. Je loopt dus geen andere groepen tegen het lijf. Exclusiviteit wordt hier echt gewaarborgd.’

Meet, sleep and eat

Casa Julia voelt een beetje als een locatie op de hei, maar dan midden in de stad. Het is een perfecte combinatie van een inspirerende locatie en een hotel. Met 24 kamers is deze locatie een mooie plek voor meerdaagse trainingen of vergaderingen met een managementteam. Het lichte interieur met houten meubels en een speelse Ibiza-achtige twist, zorgt voor een comfortabele sfeer – zelfs tijdens zakelijke bijeenkomsten. En ook als je niet van plan bent om er te overnachten, dan kan je nog steeds profiteren van de uitstekende hospitality service.

Linders: ’Omdat we de faciliteiten van een hotel hebben, kunnen we ook last minute een hoop betekenen voor onze gasten. Onlangs hadden we een groep voor een driedaagse vergadering waarbij onze contactpersoon er laat achter kwam dat het om een internationaal gezelschap ging. Een Nederlandse lunch leek hem in dat geval niet zo op z’n plaats. We stelden daarom voor om een Italiaanse tafel of sushi te serveren. Hoe dan ook, we regelen het gewoon voor je!’

Een stapje verder

Het is net dat beetje extra service dat Casa Julia zo bijzonder maakt. Zo hebben de hotelgasten bijvoorbeeld een Handy smartphone tot hun beschikking. Met deze Handy kan iedereen altijd en overal onbeperkt bellen en internetten en van een exclusieve travelguide gebruikmaken. Ook buiten het hotel. Voor de buitenlandse gast is dat een welkome verrassing, want het staat bovendien vol praktische informatie en trendy hots spots over de stad en het verblijf.

Ontbijt, lunch, borrel, diner, overnachten of vergaderen: bij Casa Julia voelt het altijd als thuiskomen. Feel inspired, feel at home!

Door > Claire van Berkum

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!