Business en pleasure ontmoeten elkaar bij Event Centre VinkeveenBusiness en pleasure ontmoeten elkaar bij Event Centre Vinkeveen
Back Back Nieuws

Business en pleasure ontmoeten elkaar bij Event Centre Vinkeveen

06 februari 2024

Een veelzijdige locatie direct aan de Vinkeveense plassen, met verzorgde binnenruimtes en een buitengewoon sfeervol privéstrand. Of het nu gaat om auto launches, corporate festivals, walking of sit-down dinners, social events, congressen of productlanceringen, het team achter Event Centre Vinkeveen zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Zakelijke events

Een prachtige locatie, catering van ongekend hoge kwaliteit, de mogelijkheid om te overnachten én persoonlijke ondersteuning van ervaren eventmanagers; dankzij deze voordelen en de centrale ligging is Event Centre Vinkeveen bij uitstek geschikt voor een unieke zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten en teambuilding. Versterk de connectie in jouw team met diverse activiteiten die energie geven.  

Eventbureaus

Event Centre Vinkeveen is de ideale partner voor eventbureaus die op zoek zijn naar een veelzijdige locatie en gerichte ondersteuning als het gaat om planning en uitvoering. De eventmanagers van Event Centre Vinkeveen hebben jarenlange ervaring op het gebied van eventorganisatie en helpen eventbureaus bij de organisatie van grootschalige evenementen.

Ontdek meer in het Event Centre Vinkeveen inspiratiemagazine.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!