Back Back Nieuws

Business Centre Nederland opent locatie in R'dam

03 juni 2010
Regio Rotterdam heeft er een nieuwe vergaderlocatie bij gekregen: Business Centre Nederland. Deze moderne vergaderlocatie beschikt over 32 multifunctionele zalen, standaard voorzien van AV-middelen en gratis high speed internet door de gehele locatie.

Goed bereikbaar
Dankzij 220 gratis parkeerplaatsen en een service voor de OV-reiziger om voor € 13,50 (tweede klas, retour) vanuit het hele land naar deze vergaderlocatie te reizen, is BCN uitstekend bereikbaar. Het moderne gebouw is gelegen aan de rand van Rotterdam. Door deze gunstige ligging is BCN Rotterdam zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar. Bezoekers kunnen gratis parkeren op eigen terrein of ze ontvangen extra voordelige treinkaartjes van en naar BCN.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding
Bijzonder opvallend is de naar eigen zeggen zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding die deze nieuwe locatie biedt voor vergaderingen, workshops, presentaties en trainingen. Alle 32 zalen zijn stijlvol ingericht, afsluitbaar en standaard voorzien van een beamer, projectiescherm, geluid, flip-over, gratis high speed internet en een klimaatbeheersingssysteem dat per zaal regelbaar is.

Vanaf 49,50 per persoon
Daarnaast biedt BCN de mogelijkheid om tijdens een bijeenkomst gebruik te maken van een gratis kopieerservice (tot 100 kopieën). De prijs voor een 8-uurs vergaderarrangement is vanaf € 49,50 per persoon.

Buffetmogelijkheden
Op elke verdieping bevindt zich een coffee lounge met computers, met ook hier gratis gebruik van internet. Restaurant Barbizon met 250 zitplaatsen biedt uitgebreide mogelijkheden: van lunches of borrels tot diners à la carte en diverse buffetmogelijkheden. Prijzen variëren van € 17,50 voor een uitgebreid buffet tot € 26,50 voor een driegangenmenu.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!