Back Back Nieuws

BURO2010 organiseert Centrop Super Safari

13 juni 2012
In opdracht van de coöperatieve vereniging van zelfstandige opticiens (Centrop) verzorgde evenementenbureau BURO2010 uit Almere op 4 juni de creatie en totaalorganisatie van het evenement ‘Centrop Super Safari’.

 

Hollandse dafjes en Franse Deux Chevaux’s

Circa 300 leden en leveranciers van het Centrop gingen het avontuur aan en verzamelden zich op de parking van De Efteling waar maarliefst 85 Hollandse Dafjes en romantische Franse Deux Chevaux's gereed stonden voor vertrek.

 

Sportieve hilariteit

Na een korte ontvangst met koffie en mini Bosche bollen, sprak directeur Roy Aandekerk een woord van welkom en ontvingen de teams hun routeboek en auto-instructies. Met sportieve hilariteit vertrokken de teams een voor een richting de eerste stop: Safaripark De Beekse Bergen. Al snel stonden de gasten oog in oog met leeuwen, zebra’s, gnoes, giraffen, jachtluipaarden en neushoorns.

 

Blind File Parkeren

Na een lunch in het Eventcenter van De Beekse Bergen begonnen de teams aan de diverse puntencircuits door het oer-Brabantse landschap. De teams konden punten verdienen met het juist beantwoorden van vragen en het goed volbrengen van de diverse klassementproeven. De spanning steeg bij het onderdeel Blind File Parkeren, hetgeen zorgde voor hilarische momenten.

 

1001-nacht in Fata Morgana Paleis

Tegen het einde van de middag finishte de eerste teams wederom op de parking van de Efteling en konden de gasten gebruik maken van een kort parkbezoek aan het jubilerende attractiepark. Ondertussen werd het Fata Morgana Paleis klaargemaakt voor de avondontvangst en geheel ondergedompeld in de sfeer van 1001-nacht.

 

Gasten keken hun ogen uit

Bij het betreden van het paleis keken de gasten hun ogen uit en konden zij rustig napraten, netwerken en genieten van een buffet. Oosterse poortwachters, een thematische ceremoniemeester en Trio Cuata ondersteunden de prijsuitreiking en entertainde de gasten tot het einde van de avond zich aandiende. Susanne Oudshoorn (Centrop): 'Er kan teruggekeken worden op een, ondanks de vele regen, zeer succesvolle en gezellige Centrop Ledendag'.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!