Bureau Citybranding en Brabant Branding beide bekroond Bureau Citybranding en Brabant Branding beide bekroond
Back Back Nieuws

Bureau Citybranding en Brabant Branding beide bekroond

07 juni 2024

Op 6 juni 2024 heeft Netwerk Citymarketing Nederland de Nationale City- en Regiomarketing Trofee en de City- en Regiomarketing Innovatie Award uitgereikt om de professionalisering en ontwikkeling van het vakgebied te bevorderen. Dit jaar was er een belangrijke verandering: het onderscheid tussen grote en kleine steden is komen te vervallen, waardoor nu ook regio’s konden deelnemen aan de competitie.

Winnaar Nationale City- en Regiomarketing Trofee

De jury was onder de indruk van Bureau Citybranding in samenwerking met The Hague & Partners. Hun integrale merkmanagementaanpak voor Den Haag heeft de stad stevig op de kaart gezet en is daarom de winnaar van de Nationale City- en Regiomarketing Trofee 2024.

Winnaar City- en Regiomarketing Innovatie Award

Brabant Branding ontving de Innovatie Award voor hun speciale stedeneditie van de Brabantse ImagoMonitor. Deze innovatieve toepassing is relevant voor veel partners en bouwt voort op waardevolle, structurele imago-monitoring. De jury hoopt dat deze erkenning niet alleen als beloning dient voor de genomineerden, maar ook als stimulans voor het delen van kennis en ervaringen binnen het vakgebied.

Juryleden: Robert Govers, Martin Boisen, Erik Braun, Karoline Wiegerink, Anneke Jongerius en Marc Meeuwis (winnaar van de Nationale Citymarketing Trofee 2023).

De winnaars werden bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Citymarketing in Tilburg op 6 juni 2024, met als thema ‘Talent en Impact’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!