Bundeling van krachten van iQ Events en ArlingBundeling van krachten van iQ Events en Arling
Back Back Nieuws

Bundeling van krachten van iQ Events en Arling

17 januari 2023

Evenementenbureau iQ Events heeft Arling, één van de langst bestaande creatieve communicatiebureaus actief in de Nederlandse tuinbouwsector, overgenomen. De twee gaan samen verder onder de nieuwe naam: iqagency_. Het ontstane bureau zet zich in voor het maken van totaalbeleving. Van grootschalige fysieke merkactivatie tot spin-offs in de vorm van digitale campagnes en acties. 

Mensen verbinden

iqagency_ maakt optimaal gebruik van de nieuwste digitale ontwikkelingen, maar ervaart ook negatieve effecten hiervan. Een groeiende afstand tot elkaar. Daarom zet het bureau zich in om mensen te verbinden in beleving. Om zo sociaal contact en betrokkenheid bij mens en maatschappij aan te moedigen. Fysiek en digitaal. Daarom ontwerpt het bureau vanuit de context van mensen. Micha van Herk, founder van iQ Events, stond aan de basis van de overname van Arling. Niek van den Hoven, Mariëlle Snethlage en Annemiek Waters vormen het driekoppige managementteam van iqagency_: ‘Wij willen mensen verbinden door samen waardevolle momenten te beleven. We willen het leven verrijken door sociaal contact te initiëren. Door de bundeling van kennis en ervaring op het gebied van marketing, campagnes, events & productie kunnen we als iqagency_ beleving over de hele breedte realiseren. We ontwerpen onze communicatie sterk vanuit de mens. Door in gesprek te gaan met de doelgroep, denken we de sleutel in handen te hebben om tot een hechte en duurzame verbinding tussen mensen en merk te komen.’ 

Een sterke match

iQ Events is een gerenommeerd evenementenbureau dat al ruim achttien jaar werkt voor topmerken en bedrijven in Nederland. Het bureau bedenkt en maakt marketing, communicatie en live -en hybride activatie om merken en bedrijven te helpen bij hun groei. Met een breed dienstaanbod zet iQ Events de meest spraakmakende belevingen neer. Arling is een van de langst bestaande creatieve communicatiebureaus actief in de Nederlandse tuinbouwsector. In 28 jaar heeft het bureau zich ontwikkeld van evenementenorganisator tot een allround partner in marketing, campagnes en events. Arling versterkt producenten en toeleveranciers van groente, fruit, bloemen en planten in de meest innovatieve greenport van de wereld, met creatieve communicatie.  

iQ Events en Arling zijn beiden aangesloten bij IDEA; een community voor de meest toonaangevende livecommunicatie- en evenbureaus van Nederland.

Beeld: Ridderhof Fotografie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!