Back Back Nieuws

Buitenplaats Amerongen genomineerd voor Trouwlocatie van het Jaar

10 december 2014
Buitenplaats Amerongen hoort bij de vier laatste kandidaten die strijden om de titel ‘Beste Trouwlocatie van Nederland’. Uit vele aanmeldingen van gerenommeerde trouwlocaties werd het bedrijf tot genomineerde gekozen in de Dutch Wedding Awards. In deze wedstrijd, georganiseerd door de Nederlandse Trouwbranche Organisatie, worden de beste bedrijven in diverse categorieën van de trouwbranche onderscheiden.

Nominatie
Volgens het juryrapport heeft het bedrijf de nominatie verdiend door de flexibele en zeer gastvrije wijze waarop het bedrijf hun bruidsparen benadert en begeleidt in de aanloop naar dé grote dag. Naast de prachtige locatie wordt buitengewoon veel toegevoegde waarde geleverd en blijft het bedrijf zich vernieuwen. Directeur Peter-Paul Swijnenburg: 'We vinden het geweldig dat onze inspanningen nu resulteren in de nominatie tot beste trouwlocatie van Nederland. Alle genomineerden zijn bedrijven die zeer gedreven hun vak uitoefenen; het wordt dus een pittige strijd. Woensdag 10 december vindt de finale plaats tijdens een feestelijke gala-avond en dan horen we of wij de titel Trouwlocatie van het jaar 2014 mogen voeren.'

Buitenplaats Amerongen
Gelegen in de ambiance van Kasteel Amerongen vinden toekomstige bruidsparen een inspirerende, eigentijdse en bijzondere locatie voor  hun mooiste dag. Jaarlijks vinden er circa 90 huwelijken plaats op de locatie in Midden Nederland. In de afgelopen 8 jaar is Buitenplaats Amerongen uitgegroeid tot een toonaangevend landgoed voor zakelijke en privé ontvangsten in Midden Nederland. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!