Back Back Nieuws

Buiten koken en eten bij Eden Hotel Group

25 april 2008
Buitenkeukens zijn hot. De trend om het binnenleven naar buiten te halen, is al een paar jaar geleden ingezet. Buiten koken is hierop het meest recente antwoord. Bij twee hotels van de Eden Hotel Group is dat deze zomer aan de orde van de dag: zowel Eden Hotel Zutphen als Eden Hotel De Broeierd in Enschede beschikken over een hypermoderne buitenkeuken en een groot, zo nodig verwarmd, buitenterras. Om zo lang mogelijk van de heerlijke zomeravonden te kunnen genieten.

Frans Wientjes, director of operations: “Niet alleen de gasten willen en kunnen zo lang mogelijk van zwoele avonden genieten; ook het personeel van Eden Hotel Group doet daar graag aan mee.”

Bij Eden Hotel Zutphen en Eden Hotel De Broeierd in Enschede is dat mogelijk: van maart tot en met oktober wordt hier, zodra het weer het toe laat, voornamelijk gekookt vanuit de buitenkeuken op het terras. Voor de gasten is het uitstekend toeven op de buitenterrassen van de hotels, waar het bij wat koudere avonden nog steeds behaaglijk is onder de verlichte en verwarmde parasols.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!