Bud vast op de tap bij SnowWorld Bud vast op de tap bij SnowWorld
Back Back Nieuws

Bud vast op de tap bij SnowWorld

05 november 2019

Met ingang van 1 december 2019, kiest SnowWorld voor Bierbrouwerij AB Inbev als exclusief partner voor haar bieren. Hoewel bij SnowWorld diverse merken van Bierbrouwerij AB InBev verkrijgbaar zijn, waaronder de merken Hertog Jan, Corona, Leffe, Franziskaner en Tripel Karmeliet, staat het grootste biermerk ter wereld, Bud, centraal. 

Ambitieuze doelen

‘SnowWorld breidde dit jaar uit van twee naar zes indoor winterportresorts, twee outdoor activiteitencentra en een Indoor Skydive centrum. Ondertussen introduceerden we een nieuwe huisstijl en nieuwe horecaconcepten. De samenwerking met sterke partners draagt vervolgens bij aan de hoogwaardige beleving die wij nastreven voor onze gasten. We zijn er trots op dat we met Bud weer een krachtig merk aan ons hebben kunnen binden. Bovendien herkennen we de ambitieuze doelen die zij zichzelf opleggen’, aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld. 

The King of Beers

Bud – The King of Beers - onderscheidt zich door de zachte smaak en frisse, internationale positionering en wil het biermerk zijn voor consumenten tussen de 18 en 35 op high-energy locaties. Hierdoor is er een sterke verbinding met SnowWorld, dat zich nadrukkelijk presenteert als totaalconcept voor wintersportbeleving.

Wederzijds vertrouwen

Pieter Anciaux, horecadirecteur bij Bierbrouwerij AB InBev vult aan; ‘We zijn trots op het partnership met SnowWorld, waaruit veel wederzijds vertrouwen spreekt. We zijn volop bezig met de marktintroductie van Bud en het is mooi te zien hoe enthousiast SnowWorld is over Bud. Bud wil inspireren om zelf de regie in je leven te pakken, dromen na te jagen en vooral trots te zijn op dat waar jij in gelooft.’

Bud op de tap

SnowWorld zal in al haar restaurants en bars Bud op de tap voeren. Daarnaast maakt SnowWorld gebruik van de andere bieren van Bierbrouwerij AB InBev die aansluiten bij de specifieke locaties en evenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!