Back Back Nieuws

B&S LEADS en de Otter creators dirigeren opening Motrac Linde

02 mei 2008
B&S LEADS en de Otter creators hebben de opening van Motrac Linde verzorgd. Begin april opende Motrac Linde geheel in stijl haar nieuwe hoofdvestiging in Almere. Een schitterende locatie die zich uitstekend leent voor het spetterende concept dat B&S LEADS en de Otter creators voor deze opening hadden bedacht.

De Motrac Linde RoodShow ‘had it all’! Een schitterende locatie, omgetoverd tot een waar feest paradijs, een onvergetelijke delicate culinaire ervaring, een gigantisch podium en een nog veel grotere muzikale ‘Rood’show. Een gevarieerd en verrassend concert ondersteund door een top orkest onder leiding van Cor Bakker.

‘De bundeling van krachten op het creatieve vlak en in de uitvoering maakt de combinatie van de Otter creators en B&S LEADS tot een top team’, aldus Marianne Severein.

Frank Ouwens, creative director van de Otter creators: ‘Wederom een succes story te danken aan de prettige samenwerking en de bijzondere relatie die wij met B&S LEADS en Marianne Severein hebben. We zijn blij dat we, door onze krachten en die van B&S LEADS te bundelen, dergelijke evenementen samen kunnen ontwikkelen en realiseren. Een rijk gevoel.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!