Back Back Nieuws

B&S event innovators organiseert Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer

31 maart 2010
In Schouwburg Almere heeft de 7e Landelijke Praktijkdag Functioneel Beheer plaatsgevonden op dinsdag 23 maart. Deze Landelijke Praktijkdag, geïnitieerd door de ‘voorziening tot samenwerking Politie Nederland’ (vtsPN) werd georganiseerd door B&S event innovators.

 

Reality Bites

Het thema van de Landelijke Praktijkdag was ‘Reality Bites’, waarin de crisis en realiteit van alle dag binnen het vakgebied voor het voetlicht werd gebracht. Het thema kwam tijdens de dag terug in de ‘Daily Reality’, een digitale krant die ter plaatse werd gemaakt door redacteuren, journalisten, vormgevers en een fotograaf.

 

Het doel van deze Landelijke Praktijkdag is kennis uitwisseling binnen het domein Functioneel Beheer en Informatie Management te bevorderen. Een kleine 500 bezoekers uit zowel de Politie organisatie, partners in de Openbare Orde en Veiligheidsketen en overige branches als de zorg, financiële instellingen, retail en energie kwamen naar Almere.

 

Daily Reality

Naast plenaire sessies met sprekers Richard Lamb en ING COO Bart Schlatmann kon ook in de workshops veel kennis en informatie worden verkregen. De dag werd in stijl geopend met een live column van Carrie. Daarna verzocht dagvoorzitter Jeroen Eijskoot de gasten de mobiele telefoons vooral aan te houden en live te reageren op LPD2010 feed op Twitter. In het Twittercafe en via videoschermen waren de reacties voor alle gasten terug te lezen. Voor de werving van de gasten vooraf is naast Twitter ook LinkedIn ingezet als social media.

De ‘Daily Reality’ werd, nog tijdens de afsluitende borrel digitaal verzonden naar alle bezoekers zodat iedereen bij thuiskomst direct alle informatie, interviews en foto’s over de Landelijke Praktijkdag nog eens rustig terug kon lezen. Uiteraard is een verslag van de te dag te lezen op www.landelijkepraktijkdag2010.nl

 

B&S event innovators was verantwoordelijk voor het concept, het communicatietraject en de gehele productie en organisatie van de Landelijke Praktijkdag 2010.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!