Back Back Nieuws

B&S event innovatiors Turn-Up-The-Radio in Paradiso

17 juni 2013
In opdracht van het Radio Advies Bureau, heeft B&S event innovators dinsdag 11 juni de uitreiking van de Radio Advertising Awards verzorgd.

In poptempel Paradiso waren ruim 300 radio vakgenoten getuigen van de uitreiking van de begeerde Radio Advertising Awards. Het programma startte met een presentatie van marketingspecialist Joeri Van den Bergh over ‘Generation Y’. Vervolgens nam de meest bekroonde radioreclamegoeroe, de Australiër Ralph van Dijk, de gasten mee in zijn ‘The Sound Of Radical Thinking’.

Young talent
De uitreiking zelf -met als gastheer Gijs Staverman- werd live omlijst door ‘young talent’ van de Nederlandse radiozenders, waaronder Silvan Stoet van Radio Veronica, Marijke Roskam van BNR, Daniel Lippens van SLAM! FM, Mattie Valk van Q-Music en Barend & Wijnand van 3FM. Voor de bekendmaking van de publieksprijs werd live geschakeld naar het middagprogramma van Ruud de Wild. De middag werd afgesloten met een optreden van Moke.

Radiobeleving
Liedewij Hentenaar – Directeur RAB: ‘B&S event innovators is er zeer goed in geslaagd de radiobeleving te laten ervaren bij het publiek, onze gasten; door actief mee te denken en met creatieve voorstellen te komen die én goed pasten én goed uitvoerbaar waren voor dit grootste radio branche- event.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!