Back Back Nieuws

Bruidsparen opgelet. Bel en Win: Overnachtingen in Table Bay Hotel

10 juni 2008
Ja, 8-8-2008 zou wel eens een historische evenementendag kunnen gaan worden. Mooie datum voor in het trouwboekje toch? In de maand juni kunnen aanstaande bruidsparen een droomhuwelijk en huwelijksreis naar Zuid-Afrika winnen bij Sky Radio. Gedurende deze maand zullen dagelijks 8 radiocommercials uitgezonden worden waarbij de luisteraar gevraagd wordt om online (www.skyradio.nl) deel te nemen aan deze actie.

Gedurende de hele maand juni kunnen bruidsparen een huwelijk en

honeymoon winnen naar Zuid-Afrika. De eerste twee nachten zullen zij verblijven in het luxe vijfsterren hotel Table Bay in Kaapstad van Sun International.
Dit wereldberoemde hotel heeft al vele internationale awards gewonnen voor deo ngekende service, accommodatie, keuken en conferentiemogelijkheden.

Zo staat het hotel genoteerd in de lijst ‘Leading Hotels of the World’ en werd eerder uitgeroepen tot beste hotel in de regio Afrika/Midden Oosten. Het restaurant van het Table Bay Hotel, ‘Atlantic’, viel ook al in de prijzen voor ’s werelds beste nieuwe restaurant een voor beste banket en conferentie faciliteiten van Zuid-Afrika. Het Table Bay Hotel ligt op Victoria & Alfred Waterfront, het uitgaanscentrum van Kaapstad. Met aan de ene zijde de imposante Tafelberg en aan de andere zijde de indrukwekkende oceaan. De maritieme uitstraling, de service en de prachtig ingerichte kamers maken het geheel compleet.

Beroemde sporters, sterren, politici en beroemdheden verbleven al in het Table Bay Hotel:

Michael Schumacher (F1), Charlize Theron (Oscar winnaar), Prins Albert van Monaco, President Chirac van Frankrijk, President Thabo Mbeki, en Robbie Williams.
“Wij zijn erg blij dat door deze landelijke actie het hotel van Sun International onder de

aandacht van het grote publiek komt. De actie van vorig jaar was een groot succes, vandaar dat wij besloten hebben om dit jaar weer hotelovernachtingen beschikbaar te stellen. Een verblijf in het Table Bay is echt onvergetelijk en niet alleen vanwege de prachtige ligging,maar ook vanwege de sfeer, de uitmuntende service en de schitterende ingerichte luxe kamers.” Aldus Anneli Bronkhorst van Tourism Africa.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!