Back Back Nieuws

Bruidsboot Peter Cobis geopend | foto's

04 juni 2007
Peter Cobis, de bruidsboot van Verkerk Charters Partyships is geopend door Babette van Veen. Afgelopen woensdag spoot Babette in de haven van Muiden een fles champagne leeg tegen de bruidsboot. Daarna begeleidde zij een gelukkig bruidspaar aan boord van de bruidsboot voor hun huwelijksnacht.

 


 

De Peter Cobis werd gebouwd in 1943. Het klassieke motorjacht is geheel verbouwd om getrouwden hun ultieme huwelijksnacht op het water te geven. Het schip is ingericht met allerlei luxe en comfortabele faciliteiten. Zo is er een bed aanwezig, maar ook een kleine keuken, een douche en kastruimte.

 

Het vieren van een feest of bruiloft op een partyschip is inmiddels een veel voorkomend fenomeen. De bruidsboot kan langszij van andere (party-)schepen liggen, waar het bruidspaar hun feest viert. Vervolgens stapt het stel over naar de Peter Cobis, om stilletjes te vertrekken. Voor feestlocaties aan het water, waar veelal bruiloften gevierd worden, kan de bruidsboot uitstekend worden ingezet. Zo heeft iedere locatie, met of zonder hotel, zijn eigen huwelijkssuite.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!