Back Back Nieuws

Bruggen Verwiel realiseert internationaal event voor Philips Consumer Lifestyle

17 juni 2008
Bruggen Verwiel Eventmarketing realiseerde afgelopen week een internationale conferentie voor Philips Consumer Lifestyle in Rome; de zogenaamde ‘International Retail Management Summit 2008’. Daarvoor waren 180 Key Account Managers van Philips Consumer Lifestyle van over de gehele wereld naar Rome ingevlogen voor het driedaagse summit. Bruggen Verwiel tekende voor de volledige realisatie van het event.


Floor Jansen, projectmanager: “Onze relatie met Philips was tot nu toe gebaseerd op onze jarenlange betrokkenheid bij de IFA, de elektronicabeurs in Berlijn. Wij vonden het dan ook een grote eer om, na een pitch tussen diverse bureaus, te worden uitgekozen om dit internationale event te mogen realiseren. ” De groep verbleef in het Sheraton Golf Parco de’ Medici Hotel & Resort, dat alle faciliteiten bood voor de plenaire sessies en de vele break-out workshops die het programma bood.


Floor Jansen: “ Daarnaast hadden we bijzondere locaties in de oude stad gevonden voor de informele delen. Zoals een Treasure Hunt gebaseerd op het Bernini mysterie door de binnenstad en een van de avondprogramma’s vond plaats op een waanzinnig mooi schip op de Tiber.”


Philips Consumer Lifestyle was zeer content met de wijze waarop Bruggen Verwiel dit belangrijke event produceerde en realiseerde. Petra de Goede van Philips Consumer Lifestyle: “Het event voldeed op alle fronten aan onze verwachtingen. We hadden te maken met een doelgroep die heel wat gewend is. Bruggen Verwiel Eventmarketing bleek de juiste partner voor deze veeleisende doelgroep en zorgde er mede voor dat deze summit een groot succes is geworden.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!