Back Back Nieuws

Bruggen Verwiel organiseert Offerfeest in Qatar

02 december 2009
Na het succes wat Bruggen Verwiel Eventmarketing vorig jaar al wist te noteren met een project in het land Qatar, zijn zij nu wederom actief in deze Golfstaat. Het bureau tekent opnieuw voor de totale opzet en realisatie van een theaterfestival in de straten van Doha, de hoofdstad van Qatar.

 

Vanuit Qatar licht Floor Jansen, senior project manager toe: “Ter gelegenheid van het Eid al Adha – het grote Offerfeest – wordt een 5-daags festival georganiseerd voor de bevolking van Qatar. De beste straattheaterartiesten van over de gehele wereld komen bijeen op de Souq Waqif, een van de belangrijkste toeristische trekpleisters van het land. Op deze oude bedoeïenenmarkt wisselen hun optredens zich continue af.”

 

“In totaal zijn deze week bijna 100 artiesten uit 11 verschillende landen actief in Qatar”, zo vervolgt Jansen, “een bonte mix van theatergroepen, acrobaten, kleinkunstenaars en steltlopers. Het is fantastisch te zien hoe de lokale bevolking reageert op deze acts. Iedere dag van het festival wordt het programma anderhalf uur lang live op de nationale TV uitgezonden en ook de lokale kranten staan er vol van.”

 

Met de groeiende activiteiten in deze regio ziet Bruggen Verwiel Eventmarketing een uitdagende nieuwe markt voor haar diensten. De productie voor een vervolgproject in 2010 is al gestart.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!