Back Back Nieuws

Brouwer's Tours presenteert uitbreiding wagenpark

10 april 2013
Tijdens de personeelsborrel werd op 8 april j.l. door Peter, Paul en John Brouwer de aanvulling op het vernieuwde touringcar en taxi wagenpark gepresenteerd. Ondanks de crisistijd heeft de familie Brouwer moedig besloten om flink te investeren in luxe voertuigen.

Touringcars
Paradepaardje van de borrel was een nieuwe 60-persoons MAN Touringcar, een Duits product, met bijzonder luxe uitstraling. Oma Brouwer en kleindochter Sandra Brouwer doopte deze touringcar vol trots de; ‘Koning Willem Alexander’ touringcar, zoals gebruikelijk met champagne.

Peter Brouwer presenteerden twee luxe 56-persoons VAN HOOL Astron touringcars, waarvan er een reeds gecontracteerd is door de musical Soldaat van Oranje. Deze touringcar zal geheel van Soldaat van Oranje bestickering worden voorzien, waarmee 'preferred partner' Brouwer's Tours dagelijks de cast en vele bezoekers zal vervoeren.

Taxi Brouwer
Joke Brouwer toonde de aanvulling op het wagenpark van Taxi Brouwer, welke is uitgebreid met twee nieuwe 8 persoons Mercedes VIP busjes voorzien van kalfslederen bekleding, houten tafels en draadloos internet. Naast de VIP busjes stonden 6 gloednieuwe Mercedes Hybride taxi’s op een rij, allen voorzien van de slogan ‘Yes, we care!’

Kleintje pils
Het feestje eindigde met een spetterend optreden van de pretband Kleintje Pils. Een open cabrioletbus kwam de zaal ingereden met daarin een uitbundig spelende Kleintje Pils. Deze nieuwe cabrioletbus werd gepresenteerd vanwege de alweer 5 jaar succesvolle Keukenhof Express, een rechtstreekse bus/taxi verbinding van de accommodaties naar de Keukenhof en retour. Uiteraard met ‘opendak’ bij mooi weer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!