Back Back Nieuws

Brothers4Events verzorgt Sky Radio Baby 2009

05 juni 2009
Brothers4Events organiseerde op woensdag 3 juni de tweede editie van dé Sky Radio Baby van het jaar verkiezing. Na een inschrijfperiode van een aantal weken kwamen de 101 genomineerde baby’s afgelopen woensdag bij elkaar in Studio A12 voor de spannende finale.

Direct toen de ouders met de kinderen het terrein van Brothers opkwamen werden zijn omarmt door het ‘Sky-Radio’-gevoel. De lime-groene loper lag voor de finalisten uitgerold en uit vanuit de entree tent klonk het vertrouwde Sky Radio Geluid.

De ‘normaal’ zwarte Studio was speciaal voor dit evenement ingericht als een witte, trendy locatie waar de lime-groene kleuren van Sky Radio uiteraard niet ontbraken. Echter naast de presentatieruimte werd Studio A12 ook van alle baby-gemakken voorzien. Van buggy-parkings, voedingsruimte tot verschonings-area écht aan alles was gedacht om de finalisten het naar hun zin te maken.

Aan het einde van de ochtend koos de vakkundige jury, bestaande uit Bridget Maasland, Winston Gerschtanowitz en professionals van Prénatal en Wij Jonge Ouders, de acht maanden oude baby Kyo Trinh tot de Baby van het Jaar 2009! Kyo wordt een jaar lang het gezicht van Prénatal, komt op de cover van Wij Jonge ouders en mocht als klap op de vuurpijl een AEGON Spaarrekening met € 10.000,00 van AEGON Bank in ontvangst nemen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!