Back Back Nieuws

Brothers2Club terug in Claus Event Center

29 januari 2007
Claus Event Center heeft na ruim 15 jaar de zaal met de naam Greenhouse omgedoopt tot Brothers2Club. De ruimte heeft recentelijk een trendy interieur en uitstraling gekregen, waarbij de naam Greenhouse niet meer paste. Vanaf eind jaren 70 tot midden jaren 90 hadden de broers Leo en Rick Claus in hun toenmalige Claus vestiging ook een “Brothers2Club”. Dit was een van de eerste ruimtes waar men kon loungen, dineren en na afloop dansen.

Aan de muren van de Brother2Club komen verschillende stijlvolle portretten te hangen van broers die, om wat voor reden dan ook, bekend zijn geworden. Denk hierbij aan de Kennedy’s, Blues Brothers, Frank en Ronald de Boer. Het interieur van de oorspronkelijke ruim 150 jaar oude schuur is nu strak ingericht, waardoor er een sfeervolle combinatie ontstaat tussen authentiek en modern. De subtiel wisselende kleuren in verschillende onderdelen van het interieur maken het geheel compleet.

In de vestiging in Haarlem zijn Leo en Rick begonnen met een zaal die Brothers2Club heette. Deze zaal heeft een historie gekend waarbij veel partijen met bekende artiesten hebben plaatsgevonden, ook Rick Claus zorgde regelmatig voor veel vertier in zijn rol als DJ. Die sfeer is weer helemaal terug met de Brothers2Club in het Claus Event Center in Hoofddorp. Een trendy zaal die zich uitstekend leent voor iedere bedrijfsfeest, meeting of presentatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!