Back Back Nieuws

Brothers stopt met club en gaat evenementen organiseren

04 februari 2015
Brothers in Bunnik stopt per 1 maart als vaste clublocatie en gaat zich verder richten op het organiseren van grote evenementen. Volgens het management is het wekelijks bezoeken van een club niet meer van deze tijd. Waar men voorheen vooral ging stappen om vrienden te ontmoeten, wil het uitgaanspubliek tegenwoordig vooral een unieke beleving ervaren. Om die reden organiseerde Brothers, naast de wekelijkse clubavonden, al regelmatig grote evenementen als Droomstof, Playmobeat & Classic Café.

Grote evenementen
Deze concepten, waarbij ook de naastgelegen Studio A12 is geopend, zijn maandelijks  een groot succes. Het succes in bezoekersaantallen schept de mogelijkheid om meer beleving te creëren door middel van decor, lichtshows en artiesten. Deze trend in uitgaansland heeft het management doen besluiten te stoppen met de wekelijkse clubprogrammering om zich volledig te kunnen richten op de organisatie van grote evenementen.

Historie
Brothers is drie keer uitgeroepen tot populairste uitgaanslocatie van Nederland. Bij de opening op 14 februari 1997 werd  Brothers in één klap de grootste discotheek van Midden-Nederland. Zeventien jaar lang beleefde Brothers wekelijks  de mooiste clubavonden met dj’s als Jean, Erick E en Afrojack. De ‘Brotherssfeer’ staat bekend om zijn service, veiligheid, top acts en een geweldig publiek.

Wat gebeurt er met de locatie Brothers?
De area’s van Brothers worden per 1 maart toegevoegd aan de naastgelegen evenementenhal Studio A12. Daarmee wordt Studio A12 uitgebreid tot een hoogstaand eventcentre met een capaciteit van 4.000 bezoekers. De vier studio’s zijn geschikt voor uiteenlopende zakelijke en publieksevenementen van verschillende externe organisatiebureaus. De grote evenementen van Brothers zullen vanaf maart ook in Studio A12 worden gehouden.

Foto: We are the night!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!