Back Back Nieuws

Brothers in Bunnik klaar met restyle

13 september 2010
Deze zomer is in Brothers hard gewerkt om begin september twee volledig gerestylde zalen te kunnen openen. De voormalige Clubzaal is voorzien van een volledig nieuw interieur, een nieuw lichtplan en de oppervlakte is aanzienlijk vergroot (750 m2). Om de verbouwing kracht bij te zetten zal de ‘Clubzaal’ vanaf nu een nieuwe naam dragen: The Clubb.

Sfeervolle uitstraling
'Met name het mega LED-scherm datzich achter het podium bevindt en doorloopt over het plafond is een unieke sensatie. Dit scherm kan uiteraard voor allerlei doeleinden worden ingezet. Bijvoorbeeld als sfeerelement tijdens een bijeenkomst of als ondersteuning van een presentatie. Naast het scherm zijn er door de gehele ruimte diverse LED-punten aangebracht, wat zorgt voor een zeer sfeervolle uitstraling,' zo vertelt Marlies Aalders van de Brothers Horeca Groep.

Stijlvolle entree en zaal met allure
'De Foyer en het bovengelegen Grand Café zijn voorzien van hedendaagse kleuren en een enorme trendy kroonluchter als eyecatcher. Dit heeft een bijzonder stijlvolle, chique entree voor gasten en een zaal met allure als resultaat,' aldus Aalders. 

Een evenementenlocatie van formaat
In combinatie met naastgelegen locatie Studio A12 biedt Brothers ruimte aan 4.000 gasten. Door haar centrale ligging (5 minuten onder Utrecht) aan de A12 is Brothers vanuit het gehele land goed te bereiken. De locatie biedt tevens parkeergelegenheid voor 1.200
voertuigen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!