Back Back Nieuws

Brooklyn Nights kleurt roze

04 september 2015
Voor het eerst in haar bestaan organiseert Brooklyn Nights Roze Vrijdag. Op vrijdag 18 december zal er in het kerstdecor van Brooklyn Nights, in Studio’s Aalsmeer, een speciale avond zijn voor homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Tijdens deze Roze Vrijdag is het repertoire van Brooklyn Nights aangepast en zullen er verschillende optredens van gastartiesten zijn.

Stijlvol genieten
De producenten van Brooklyn Nights zijn verheugd nu al te kunnen mededelen dat er voor de zeer ervaren musicalster Stanley Burleson een bijzondere rol is weggelegd. Ook het fantastische showballet, onder leiding van Marc Forno, is deze avond te zien. De Roze Vrijdag in de Aalsmeerse studio’s wordt afgesloten met een speciale afterparty. ‘We zien een sterk toenemende vraag naar high-class events in de gay-scene,’ laat Marc Forno weten. ‘Men wil graag een compleet verzorgde én stijlvolle avond. Top entertainment, chique dineren en luxe wijnen; dat is precies wat een avond Brooklyn Nights je brengt!’

Complete avond
Bezoekers genieten deze avond van een luxe viergangendiner, waarbij mooie wijnen worden geserveerd. Gedurende het diner is het niet ongebruikelijk dat de artiesten zowel aan als op de eettafels hun act vertonen. De show wordt vervolgd in het Broadway Theater waar New York levensecht schittert op het imposante LED-decor. Na de spetterende show is er een afterparty in de kleinere clubs met alle artiesten. Roze Vrijdag zal in de foyer worden afgesloten met een Grand Finale. Voor de toekomst wil Studio Aalsmeer meer spraakmakende evenementen gaan organiseren. Met de start van Roze Vrijdag op 18 december hoopt Studio Aalsmeer op een mooie traditie van unieke, stijlvolle avonden.

Kaarten voor dit evenement zijn verkrijgbaar via brooklyn-nights.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!