Back Back Nieuws

Brooklyn Nights gaat door tot en met december 2016

11 mei 2016
Vanwege het succesvolle tweede seizoen blijft Studio’s Aalsmeer in het najaar van 2016, het toneel van de dinnershow Brooklyn Nights. Meerdere shows zijn ver van tevoren uitverkocht en de gemiddelde beoordeling op klantenvertellen.nl is gestegen naar een 8.6 (tegenover gemiddeld 8.4 in 2015). De cast met o.a. Stanley Burleson, Marc Forno en LA the Voices zal ook volgend seizoen weer te zien zijn.

Spektakel
Brooklyn Nights is een avondvullend diner- en theaterspektakel, geïnspireerd op de smeltkroes van muziekstijlen en culturen van New York. Frank Wentink, het creatieve brein achter Brooklyn Nights, is enthousiast over de verlenging: ‘Ik ben vooral trots op de mensen waarmee ik samenwerk. Met de complete crew zorgen we iedere zaterdag dat bezoekers genieten van een hoogwaardige show en dat zij met stralende gezichten naar huis gaan. We kijken met elkaar uit naar een succesvol najaar.’

Tickets voor Brooklyn Nights zijn verkrijgbaar op eventim.nl. (Advies is tijdig te reserveren i.v.m. meerdere uitverkochte showdata)

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!