Bromfiets- en Motorbeurs KalkarBromfiets- en Motorbeurs Kalkar
Back Back Nieuws

Bromfiets- en Motorbeurs Kalkar

29 maart 2024

Wie van bromfietsen en motorfietsen houdt, moet zéker op zaterdag 6 april naar Wunderland Kalkar gaan. Van 9.00 tot 16.00 uur bewonder je in drie beurshallen de mooiste exemplaren uit de jaren ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90. Ongeveer 100 Duitse, Nederlandse en Belgische exposanten presenteren trots hun tweewielers op de Bromfiets- en Motorbeurs Kalkar. Daarnaast zijn er stands voor bromfietskleding, gereedschap, zadelovertrekken en nog veel meer!

Voor de eerste keer is het organisatieteam met organisator Marcel Tieben in de Messe Kalkar. Zij kunnen niet wachten om verzamelaars, handelaren en liefhebbers van oldtimers te verwelkomen. Op ongeveer 6.000 m² zijn merken zoals Kreidler, Simson, Puch, Tomos, Honda, Yamaha, Kawasaki, Triumph, Moto Guzzi en vele anderen te vinden. En het beste van alles? De brommers en scooters zijn te koop! Al zullen er niet de nieuwste modellen te koop zijn: er zal een bijzonder aanbod zijn. Ook bijbehorende boeken en documenten kunnen uitgewisseld worden.

Enthousiasme en sentiment

Daarnaast kijken verschillende clubs, zoals de Zündapp Club, de Heinkel Club en ook de Jawa Club uit naar een levendige uitwisseling over de prachtige stukken. Ongetwijfeld zullen hier veel anekdotes en herinneringen worden gedeeld vol enthousiasme en sentiment. En voor het goede doel is de stichting Oxalis Deppei 4 Kids aanwezig. De Bromfiets- en Motorbeurs Kalkar is dé ideale ontmoetingsplek voor iedereen wiens hart sneller klopt voor bromfietsen en motorfietsen en die graag met gelijkgestemden wil praten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!