Back Back Nieuws

Broeks Events naar nieuwe outdoorlocatie

23 juni 2011
Broeks Events heeft onlangs haar nieuwe outdoorlocatie in sportpark de Kalverhoek in Wijdewormer geopend. Tijdens de opening konden de mensen kennismaken met de medewerkers, programma’s en mogelijkheden van Broeks Events.

 

Droomlocatie wordt werkelijkheid

In maart werd Broeks Events getipt over het voormalig PSCK-voetbalterrein. Door de fusie van PSCK met VVZ zocht de gemeente Zaanstad naar een nieuwe huurder. De keuze was snel gemaakt. ‘Een droomlocatie, die werkelijkheid is geworden. Na een aantal weken hard werken is de voormalige voetbalkantine omgetoverd tot een prachtige sfeervolle evenementen­locatie geschikt tot 1.000 personen en een evenemententerrein met een oppervlakte van 30.000m2’, aldus de eigenaren.

 

Volledige programma’s

Broeks Events kan nu in eigen beheer volledige programma’s aanbieden. Het populaire Expeditie Robinson programma, teamaction games, highlandgames, GPS-(fiets)tochten, workshops, gecombineerd met lunch, BBQ, etc., bijna alles is mogelijk. Ook sportverenigingen en scholen kunnen bij Broeks Events terecht voor een sportieve dag en zijn er vergaande plannen voor het organiseren van sportkampen.

 

Nieuwe eigenaren

Op 1 april 2011 zijn Ronald Koopman, Deborah Casteleijn, beiden al jaren werkzaam bij Broeks, en Marcel van Houten de nieuwe eigenaren geworden van Broeks Events. Het huidige Broeksteam wordt gecompleteerd door nog twee vaste medewerkers plus een poule van 40 instructeurs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!