Back Back Nieuws

Bridge verzorgt ledenvergadering Register Belastingadviseurs

18 juni 2014
Bridge Event Facilities heeft vrijdag 13 juni de algemene ledenvergadering gefaciliteerd van Register Belastingadviseurs (RB), de beroepsvereniging voor belastingadviseurs. Dat deed Bridge samen met De Loods in Nijkerk, dat de catering in de beurs- en congreslocatie verzorgde. De 600 bezoekers kwamen 's ochtends binnen in loods 3, die was ingericht als een smaakvolle ontvangstruimte, met registratiebalies, een cateringplein, 16 stands waar leveranciers zich presenteerden, en een opleidingsplein.

Bridge was verantwoordelijk voor de totale opbouw en inrichting van de stands en het opleidingsplein. Het bedrijf uit Schijndel leverde alles from scratch: van de stroomvoorziening voor de catering en de stands tot de bouw en inrichting van de stands en de belettering en signing van de registratiebalies.

Via pipe & drape opstellingen werden de gasten na de ontvangst naar de volgende ruimte geleid; naar loods 1, die zowel tijdens de ledenvergadering 's ochtends als tijdens het symposium 's middags was ingericht volgens een boxring opstelling. Het podium in het midden, de bezoekers er dicht omheen. Ook hier verzorgde Bridge de volledige technische realisatie en inrichting: licht, geluid, podium, meubilair, 900 stoelen en de congrestechniek. De ruimte was fraai afgewerkt met polystretch doeken en zwarte theatergordijnen. Voor optimale zichtlijnen had Bridge de opstelling 45° gedraaid. En door het gebruik van zoveel mogelijk compacte riggingmaterialen werd ook de hoogte van de ruimte maximaal benut. Na afloop van het symposium genoten de gasten van de stralende zon tijdens de afsluitende borrel, die werd gehouden op het parkeerterrein, die was omgetoverd tot een sfeervol terras.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!