Back Back Nieuws

Bridge Event Facilities slaat meerdere bruggen tijdens ExpoShow

11 december 2013
Bridge Event Facilities, het bedrijf dat is gespecialiseerd in de technische realisatie en inrichting van events, beurzen en congressen, lanceert deze week tijdens de ExpoShow de vernieuwde website showyourbest.nl. Deze site fungeert als een showcase voor de producten en diensten van het bedrijf uit Schijndel. Via foto impressies en heldere uitleg krijgen bezoekers een prima indruk van een reeks eventcases en standconcepten voor beurzen en congressen. Ook biedt de site een selectie van de apparatuur en eventmaterialen, die bij Bridge Event Facilities te huur zijn.

Eyecatchers, entreetunnels en infobalies
Tijdens de ExpoShow presenteert Bridge Event Facilities zich voorts met enkele nieuwe producten uit de verhuurtak, zoals eyecatchers, entreetunnels en infobalies. Ook in enkele beursstands van andere exposanten tijdens de ExpoShow is de hand van Bridge terug te zien. Voor exposant Koelnmesse/RS Vision heeft Bridge een 3D congresconcept ontworpen en geplaatst, terwijl Bridge voor de stand van exposant Van Straaten de trussen en de verlichting heeft geleverd en geplaatst.

De vernieuwde website showyourbest.nl refereert aan één van de pay offs van Bridge Event Facilities. ‘Show Your Best is het motto van Bridge Event Facilities,’ vertelt René Verbruggen, directeur van Bridge. ‘Wij leggen de lat hoog. We willen niet alleen dat onze klanten en andere leveranciers met wie we samenwerken, tevreden zijn; we willen ook dat achter de schermen alles volgens plan verloopt. De vernieuwde site Show Your Best geeft dat gevoel goed weer!’

De Exposhow is woensdag 11 en donderdag 12 december in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Deze beurs voor live communicatie biedt kennis, inspiratie en keuzemogelijkheden aan marketing- en communicatieprofessionals die het instrument live communicatie willen inzetten binnen hun marketingmix.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!