Back Back Nieuws

Bridge Event Facilities bouwt Sligro stand op Horeca Expo

09 december 2015
In Flanders Expo te Gent werden van zondag 15 november tot donderdag 19 november de laatste trends geproefd en de nieuwste innovaties ontdekt. Sligro was daar ook bij aanwezig en vroeg Bridge Event Facilities om de stand te bouwen. Door de one-stop shop solution van Bridge EF werd Sligro compleet ontlast van alle zorgen.

De stand
Sligro had een eilandstand van 72 m². 'Om de stand open te houden werd een truss constructie omhoog gehesen,' vertelt het Bridge EF team. 'Daarin spanden we een zwart doek, het plafond zorgde voor meer sfeer. Aan de trussconstructie hingen verschillende forex borden. En net als bij de stand tijdens Gastronomie werden er reclamezuilen geplaatst; ditmaal vier stuks. Twee movingheads met gobo's lieten het Sligro logo over de beursvloer bewegen en het gebruik van AV Wings maakte dat de stand enorm opviel.'

650 exposanten, 3000 merken
Horeca Expo is de grootste en meest totale vakbeurs voor de horeca en grootkeukens in België, vier dagen lang kunnen binnen- en buitenlandse bezoekers inspiratie op doen. Dit jaar waren er zo'n 650 exposanten die zo'n 3000 merken presenteerden. De organisatie bedacht een slimme manier om al deze exposanten een mooie plek op de beursvloer te geven. Zo werden de 8 hallen verschillende 'zones' opgedeeld, op deze wijze vonden gerichte ontmoetingen plaats.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!