Bridge Event & Exhibition Facilities bouwt online beurs in Virtual RealityBridge Event & Exhibition Facilities bouwt online beurs in Virtual Reality
Back Back Nieuws

Bridge Event & Exhibition Facilities bouwt online beurs in Virtual Reality

13 november 2020

De optiekbeurs Hall Of Frames vond 1 en 2 november jl. plaats. Normaal gezien een face-to-face event op een locatie in midden Nederland. Door de huidige (reis)beperkingen is het deze keer geen fysieke beurs maar een online beurs in Virtual Reality, gebouwd door Bridge Event FacilitiesHall Of Frames Online werd ruim 1800 keer bekeken, dat aantal is groter dan het aantal fysieke bezoekers van de vorige edities. Ook na de reguliere sluitingstijd van de fysieke beurs gingen de bezoeken in de online beurs nog verder. 

In de online omgeving kun je, door onder andere gebruik te maken van de pijltjestoetsen op je toetsenbord, lopen door de virtuele beurs. Op verschillende plaatsen zijn buttons te zien, door erop te klikken wordt een pop up geopend met een video of contactpagina. Ook klikken op de magazines is mogelijk. De Online Optiekbeurs is hier te bezoeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!