Back Back Nieuws

Brevak: varende beurs op de Jules Verne

27 mei 2016
Brevak 2016, de tweejaarlijkse vakbeurs van Brezan Automaterialen, vaart sinds 24 mei tot en met 10 juni over rivieren en kanalen naar vijftien plaatsen in Nederland en België. Brevak 2016 is opnieuw, voor de achtste keer inmiddels, aan boord van Partycruiser Jules Verne. Vanwege het succes van de varende beurs in de afgelopen jaren en vanwege de stormachtige groei van Brezan, was er behoefte aan een nieuw beursconcept met meer beleving en meer ruimte voor interactieve demonstraties.

Het beursoppervlak is uitgebreid met 120 m². Er vinden interactieve demonstraties plaats aan boord van de Jules Verne, op beide Decks en aan de kades, waar diverse leveranciers in een mobiele truck van Movico bezoekers verrassen met allerlei games en elektronische voertuigen, waar de gasten aan kunnen meedoen. Zo rijden bezoekers rond op Segways, maken ze een ritje in een Tesla, spelen ze met Drones, besturen ze radiografisch diverse elektronische modelauto's en spelen ze darts tegen Co Stompé.

Vaarschema
Samen met meer dan 60 leveranciers vaart Brevak volgens een uitgekiend vaarschema in twee en een halve week tijd 1.500 kilometer, van Groningen tot Antwerpen en van Borne tot Amsterdam. Voor een optimale opkomst heeft Brezan een effectief uitnodigings- en incentive programma opgezet. De bezoekers werden optimaal geïnformeerd via een beurskrant en een app met beurs updates, beursfoto’s, video’s en een interactieve routebeschrijving per aanlegplaats.

Volle gangpaden
Constant in Beweging serveert tijdens Brevak een walking dinner: de bezoekers worden voorzien van allerlei lekkere hapjes en drankjes, zonder dat ze iets hoeven te missen van de interactieve entertainmentconcepten. De eerste beursavonden beloven veel goeds voor de rest van Brevak. Tijdens de eerste stop zorgde de hoge opkomst voor volle gangpaden, drukbezochte Decks en veel vertier en plezier in de mobiele trucks op de kade. Bij de interessante presentatie van Bosch zag het de hele avond zwart van de vele belangstellenden. Gasten maakten kennis met innovaties, leveranciers schreven beursaanbiedingen en er werd volop genetwerkt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!