Back Back Nieuws

BrandBase recyclet oud kantoor voor kerstkaart

24 december 2014
Dit jaar verdient een mooie afsluiting, een welgemeende kerstboodschap met een vrolijke twist. Marvin Pupping van BrandBase: ‘Met het hout dat we overhadden uit ons prijswinnende palletkantoor maakten we een duurzame kerstkaart die ook na dit jaar als boomversiering kan worden gebruikt. Zo leven ons kantoor en de positieve herinneringen aan 2014 voort. De kerstkaart staat voor wat wij doen: het maken van communicatieprogramma’s met een experience in het hart. We doen er alles aan om voor de merken van onze klanten positieve herinneringen te creëren.’ Bekijk hier de 'making of'.

Highlights 2014
BrandBase mocht in 2014 voor ASR de ‘Andere Spelen’ organiseren, een sportevent voor duizenden kinderen in de Jaarbeurs. In oktober waren ze voor de ANWB in heel Nederland actief met de Lichtbrigade om iedereen van de boodschap ‘Straatverlichting aan? Fietsverlichting aan!’ te doordringen. Voor Hema werd een ludieke activatie gemaakt met een rookworst in een akker van maar liefst 5 hectare. Voor de derde jaar op rij organiseerde BrandBase de Shell Eco Marathon, een vierdaags festival in Ahoy met als thema ‘Beleef de wereld van morgen.’

We make people smile
‘Verhuizen stressvol? Wij deden het met een grote lach op ons gezicht. Ons nieuwe  ‘palletkantoor’ was natuurlijk al een architectonisch hoogstandje, maar Hotel Danzigerkade - met gezellige lobby, hotelbar en zelfs bedden - voelt iedere dag weer als vakantie. We ontvangen er onze gasten met veel egards en doen er alles aan klanten tevreden te laten vertrekken. Net een echt hotel dus’, sluit Marvin Pupping af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!