Back Back Nieuws

BrandBase maakt Mark Reynolds gezicht van golfsponsoring ING Private Banking

17 december 2015
Reclamebureau BrandBase is door ING Private Banking gevraagd zichtbaarheid te geven aan het sponsorschap waarmee de bank de sport omarmt. Het bureau bedacht en produceerde het concept voor de campagne ‘Trotse hoofdsponsor van het Nederlandse golf’. Filmproductiemaatschappij Vigics verzorgde, in opdracht van BrandBase, de productie van de film.

Golfpro Mark Reynolds markeerde met een golfshow en een slag op de Amsterdamse beursgong het begin van de samenwerking tussen hoofdsponsor ING Private Banking en de Nederlandse Golf Federatie. Reynolds is het gezicht van alle online- en printuitingen en speelt de hoofdrol in de lanceringsvideo. Reynolds laat zien dat golf verder gaat dan het spelen van achttien holes en is een meester in golftrucs.

Over het golfsponsorschap van ING Private Banking
Golf is met bijna 400.000 golfers de derde sport van Nederland, waarin sportief presteren, gezelligheid en zakelijk netwerken op ruim 200 golfbanen samenkomen. ING Private Banking is zowel hoofdsponsor van de Nederlandse Golf Federatie (NGF), Golf Team Holland als van het Ladies Open en partner van het KLM Open.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!