Back Back Nieuws

Branchegenoten beleven hachelijk avontuur

24 maart 2009
Voor het NCRV-programma Geboren leiders trokken acht deelnemers negen weken door de jungle van Oeganda. Gevolgd door een tv-team dat hun avonturen vastlegde. Een ooggetuigeverslag uit Afrika, wekelijks te zien op de Nederlandse tv. Directeur van Post Verkade Groep, René Verkade is een van deze deelnemers. Maar we herkenden nog een bekend gezicht uit de branche. Namelijk Mirjam Frentz, van Het Verrassingsbureau.

 


René Verkade (42) ervaart de reis als buitengewoon leerzaam. “Deze hele onderneming is een oefening in geduld. Ik ben zelf erg van het plannen en het structureren. Dat gaat hier helemaal niet.”

 


In de jungle...
In Geboren leiders staan acht deelnemers samen voor één taak: een trektocht door het ondoordringbare Afrikaanse regenwoud in Oeganda , het tehuis van de met uitsterven bedreigde berggorilla's. De groep bestaat uit directeuren, managers en andere leidersfiguren. Mensen die in het dagelijks leven de touwtjes stevig in handen hebben en die zelf bepalen wat er gebeurt. Nu krijgt om de beurt krijgt een van acht de zeggenschap over de anderen. Na negen weken afzien bepaalt de groep wie van hen de beste leider is. De fysieke gesteldheid en de flexibiliteit van de groep worden op de proef gesteld; niet iedereen blijkt voorbereid op de zware omstandigheden...
Volg hun avonturen op geborenleiders.ncrv.nl

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!