Back Back Nieuws

Branche neemt ontwikkelingen Social Media serieus

22 april 2010
Terwijl de Nederlandse gastvrijheidbranche meestal de kritiek krijgt ‘achter te lopen’ met hun kennis op het gebied van Social Media, ontstaat er blijkbaar toch een groeiende interesse in deze materie. Love @ First Site - Meet your (customers) world online!, het Marketing 2.0 congres, mag rekenen op veel interesse uit de branche.

60% geboekt
De inschrijvingen lopen zo goed, dat binnen één week al ruim 60% van de plaatsen geboekt waren. Voor HSMAI Nederland, die samen met Hands-On advies dit congres organiseert, is dit een teken dat deze ontwikkelingen eindelijk serieus genomen worden.

NH Leeuwenhorst
Het programma van het congres, dat plaatsvindt op 20 mei a.s. in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout, is samengesteld uit voorkeursthema’s van de leden van HSMAI en HandsOn Advies. De keynote spreker van het congres is William Bakker, director eBusiness van de toerisme organisatie voor Britisch Columbia en het brein achter de internetmarketing strategieën voor de Olympische Spelen in Vancouver.

Reactie HSMAI
‘Citymarketing, hotels, restaurants, evenementen, entertainment en transport: vrijwel alle bij de HSMAI vertegenwoordigde sectoren komen in beeld bij de Olympische Spelen. Daarom zijn we bijzonder content met deze branchebreed georiënteerde openingscase voor dit congres’, aldus HSMAI-directeur Hans Poortvliet. Na afloop van het congres ben je weer helemaal bij op het gebied van de meest cruciale onderwerpen*) waaronder:

 

- Google Analytics (Wat je moet weten over jouw site en doelgroep!)

- Search Engine Optimization (Hoe wordt je eenvoudig beter vindbaar?)

- Affiliate Marketing (over o.a. praktische co-creatie en ‘no cure no pay’ advertising)

- Social Media that Works! (Wat werkt wel en wat werkt niet in Social Media land?)

- Reputatiemanagement (Hoe ga je hier op internet en in de Social Media mee om?)

 

Deelname
Als HSMAI lid betaal je slechts € 95,- voor het gehele programma inclusief 6 expertsprekers, lunch, koffie/thee pauzes, netwerkreceptie en follow-up materiaal. Introducés betalen € 195,-. Er is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meteen inschrijven? klik hier 

De redactie van High Profile zal ook aanwezig zijn op 20 mei.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!