Bovendonk presenteert vernieuwde UythofzaalBovendonk presenteert vernieuwde Uythofzaal
Back Back Nieuws

Bovendonk presenteert vernieuwde Uythofzaal

02 oktober 2019

Conferentiecentrum Bovendonk maakte in 2018 bekend te starten met een grondige renovatie, welke in een periode van 7 jaar gerealiseerd zal worden. De renovatie, waarbij de 18 zalen, de 72 hotelkamers en het pand worden gemoderniseerd is met de renovatie van de Uythofzaal voortvarend van start gegaan.

De Uythofzaal (voorheen Uithofzaal) refereert, net als de andere zaalnamen, aan de lange historie van deze locatie die teruggaat tot 1282. Uythof Bovendonk was destijds het buitenverblijf van de Bisschop van Antwerpen. Nu dient de Uythofzaal als toevluchtsoord voor bedrijven en trainingsbureau ’s die op zoek zijn naar een bijzondere locatie voor een training, bijeenkomst of congres. Manager Tim Berendsen: 'We zien een trend dat inkomende aanvragen groter van omvang zijn, de kleinere gezelschappen kiezen eerder voor een meeting dichtbij of op eigen locatie. Met de renovatie van de Uythofzaal spelen we in op deze trend.' 

De Uythofzaal

De Uythofzaal is bijna verdubbeld in vloeroppervlakte door de opoffering van een kleine vergaderzaal en een naastliggende opslagruimte. 'Met de 150 m2 die de zaal nu telt kunnen groepen tot 120 personen makkelijk plaatsnemen in deze zaal. Met 5 zalen met een capaciteit tussen de 20-40 personen op dezelfde gang gelegen kan de Uythofzaal prima dienen als plenaire zaal voor kleine congressen en conferenties', aldus Tim.

Bekijk de sfeerimpressie van de zaal:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!