Back Back Nieuws

Bouwgroep viert met 800 gasten 75 jarig jubileum

15 oktober 2008
Steigerhout, speciekuipen, hanglampen van bouwhelmen, entertainment in bedrijfsoveralls, het 75 jarig jubileum van de Gerritsen Bouwgroep werd in stijl gevierd.

 

"Van notaris tot bouwvakker, van makelaar tot timmerman; voor iedereen moet het een onvergetelijk feest worden". Zo luidde de opdracht voor organisatiebureau Aangename Zaken uit Oosterbeek.

 

In samenwerking met alle leveranciers kwam men tot een verrassende bouwmaterialen mix voor de aankleding. Loungebanken en trendy barkrukken gecombineerd met een bar van watertanks, podiumverlichting van speciekuipen en statafels van steigermateriaal. Het bier werd koel gehouden in cementmixers en de statafels werden verlicht door hanglampen van bouwhelmen.

“Maar niet alleen de aankleding van dit evenement betrof maatwerk” aldus Marc Liethof van Aangename Zaken, “ook op het gebied van entertainment moest met een zeer gemêleerd publiek van ruim 800 personen rekening worden gehouden.”  En dat aanbod varieerde van Big Band Swing Design, een breakdance act,  de feestband Boston Tea Party tot afsluitingsact Hans Dulfer & New Band.

 

“Van de loper in onze bedrijfskleur die over het weiland was gedrapeerd tot de modellen van Mode met een Missie die met de gasten over de catwalk liepen, alles was door tot in de puntjes geregeld. Het hele weekend  werd ik gebeld door relaties die mij niet alleen bedankten voor een geweldig feest maar ook hun bewondering uitspraken voor de bijzondere sfeer die was neergezet” aldus C. Gerritsen, directeur van Gerritsen Bouwgroep.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!