Bouw & Infra Park wint ‘Beste evenementenlocatie van de regio’Bouw & Infra Park wint ‘Beste evenementenlocatie van de regio’
Back Back Nieuws

Bouw & Infra Park wint ‘Beste evenementenlocatie van de regio’

09 november 2017

Congrescentrum Bouw & Infra Park in Harderwijk heeft de award ‘Beste Evenementenlocatie van 2017’ in de regio gewonnen. De publieksstemmen zijn uitgebracht tussen 1 september en 31 oktober 2017. Vorig jaar won het tot congreslocatie omgebouwde kazernecomplex deze publieksprijs ook al. 

Landelijke verkiezing

Karlien Lodewijk, coördinator marketing en communicatie van Bouw & Infra Park: ‘Voor de tweede keer op rij deze award winnen is geweldig. Vooral omdat het een publieksprijs is. Waardering van onze gasten is een teken dat we op de goede weg zijn. Nu willen we natuurlijk ook de landelijke verkiezing winnen. Stemmen kan nog tot 31 december 2017 via: www.besteevenementenlocatievanhetjaar.nl/stem!’

De officiële award wordt 22 januari 2018 uitgereikt tijdens het Meetings Business Event bij de Heerlijkheid Marienwaerdt in Beesd. Daar wordt ook bekend of de landelijke award mee naar Harderwijk gaat.

Over de award

De award is een initiatief van Meetings, het vakblad voor alle vormen van zakelijke bijeenkomsten en evenementen, en is een publieksprijs. Naast ‘Beste Evenementenlocatie’ reiken zij ook awards uit in onder meer de categorieën: Beste meetingsupplier, beste teamattractie en beste congrestheater.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!