Bouw & Infra Park start partnership met PDX ServicesBouw & Infra Park start partnership met PDX Services
Back Back Nieuws

Bouw & Infra Park start partnership met PDX Services

15 maart 2017

Per 1 januari 2017 is PDX Services gestart als nieuwe in-businesscateraar op het Bouw & Infra Park in Harderwijk. Zij verzorgen vanaf deze datum alle catering rondom de vele evenementen en congressen die plaatsvinden in het congrescentrum ter plaatse. Daarnaast zijn ze verantwoordelijk voor het campusrestaurant, personeelsrestaurant en voor de bezorgservice bij de bedrijven gevestigd op de bedrijvencampus.

Ester Poelhekken & Erik Kerssies

PDX Services uit Almere kwam als winnaar uit de bus na een uitgebreide aanbestedingsprocedure, die afgelopen najaar plaatsvond. Ester Poelhekken, manager Facilitaire Dienstverlening en directeur Erik Kerssies lichten toe: ‘We waren op zoek naar een duurzaam partnership waarbij de samenwerking gebaseerd is op vertrouwen, transparantie, flexibiliteit en creativiteit. PDX Services voldoet aan al deze wensen. Daarnaast blijkt er een goede klik tussen onze bedrijfsculturen.’

 Peter Derix & Stan Gruijters

Peter Derix, oprichter en eigenaar en operationeel manager Stan Gruijters van PDX beamen: ‘Van deze locatie werden we gelijk enthousiast. We hebben veel zin in deze nieuwe uitdaging, de mogelijkheden op dit park zijn enorm en het is voor ons een mooie uitdaging om voor elke vraag een passend cateringaanbod te bieden. En dat is precies waar we goed in zijn!’

 PDX Services gaat volledig ‘intern.’ De medewerkers maken gebruik van de aanwezige keukens, apparatuur en keukenmaterialen. 

Over Bouw & Infra Park

Het Bouw & Infra Park in Harderwijk is dé bedrijvencampus en hét congrescentrum voor de bouwnijverheid, vastgoedsector en alle daaraan verwante branches. Het uitgestrekte terrein ligt direct aan de A28 en aan de rand van het bos. Op de bedrijvencampus zijn 17 organisaties gevestigd, allen gelieerd aan de bouw-, infra-, en/of opleidingsbranche. In het congrescentrum vinden in de moderne vergaderzalen zakelijke bijeenkomsten en evenementen plaats, zowel georganiseerd door bedrijven uit de sector, maar ook door vele daarbuiten.

Over PDX Services

PDX Services is een betrouwbaar en transparant bedrijfscateraar waarbij de woorden als flexibel, kwaliteit en innovatief als rode draad door de organisatie lopen. Niet voor niets is het motto dan ook: ‘vandaag was goed, morgen kan beter.’ Zij zijn dé cateraar die Werkend Nederland scherpt houdt. Inmiddels telt PDX Services 45 gevarieerde locaties waaronder RTL Nederland, Omroep MAX, Schouten & Nelissen en Rijnpoort Arnhem waarbij er dagelijks aandacht is voor lokale en ambachtelijke producten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!