Back Back Nieuws

Bossaball toernooi tijdens Festivak

06 september 2007
Evenementenbureau BOOM! EXPERIENCE, EHBO-Diensten Nederland, Perfect Sky en de Nederlandse Volleybal Bond NEVOBO organiseren een Bossaball toernooi tijdens de elfde editie van Festivak in Rosmalen op maandag 1 oktober. Speciaal voor bedrijven en instellingen die werkzaam zijn in de evenementenbranche of standhouders en bezoekers van Festivak.

Bossaball is de nieuwe sensatie uit Spanje. Bossaball is een balspel dat gespeeld wordt door twee teams van maximaal zes personen. Het combineert volleybal, voetbal, gymnastiek en capoeira.

Het speelveld bestaat uit luchtkussens en trampolines met een net in het midden. De bedoeling is dat de bal de grond raakt in het speelveld van de tegenstander. Elk team mag de bal tot acht keer toe passeren binnen het eigen speelveld terwijl de trampolinespringer naar de juiste hoogte veert voor een (spectaculaire) smash. De spelers mogen de bal slechts eenmaal met de hand en tot tweemaal toe met de voeten of met het hoofd aanraken.

Je bepaalt zelf hoeveel je wilt betalen voor de inschrijving (en tevens toegang tot de gehele beurs)! De gehele opbrengst gaar naar Stichting ChildsLife te Haarlem. ChildsLife is een Internationale organisatie met het hoofdkantoor in Haarlem die praktische hulp biedt aan kinderen en hun directe leefomgeving voor wie goede voeding, scholing, kleding en goede gezondheidszorg niet vanzelfsprekend is.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!