Back Back Nieuws

Boshotel Overberg vanaf 9 april open

03 april 2009
Ons land is weer een aantrekkelijke en interessante locatie rijker. Centraal gelegen, in een bosrijke omgeving, namelijk Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Donderdag  a.s. opent burgemeester Frits Naafs officieel het Boshotel Overberg. Vier sterren hotel met een luxueuze, duurzame en natuurlijke uitstraling.

 

Boshotel Overberg kenmerkt zich naast een zeer opmerkelijke moderne architectuur, met veel aandacht voor duurzaamheid zoals daglicht slim benutten en fraaie houten details,  tevens door een hoge kwaliteitsnorm voor wat betreft hun service. Voor de zakelijke markt is interessant dat de grote conferentiezaal - max. 250 personen-  is op te splitsen in  drie kleine zalen met alle moderne faciliteiten, een eigen bar alswel een groot zonnig terras. En daardoor ook zeer geschikt voor partijen en bruiloften.

 

Het hotel beschikt over 26 kamers waaronder twee cosy en intieme  ibruidssuites, twee mindervaliden kamers en twee kamers zijn met een tussendeur die als gezinskamer is te boeken.

Tevens heeft het een eigen wellnessruimte met fitness, een sauna, Turks stoombad.  

 

Yes I do...

Het boshotel biedt uiteraard complete beautyarrangementen voor een verwenweekend en ook trouwen bij Brasserie De Holle Boom en in het bos blijft mogelijk, waarna een complete receptie, diner en feest bij het restaurant met verblijf in het hotel te boeken is.

 

Brasserie De Holle Boom blijft als restaurant naast het hotel geopend voor een lekker diner a la carte tot een compleet buffet.

 

In de loop van deze maand organiseert men “open dagen” voor het bedrijfsleven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!