Borrel in de bossen bij EIGENTIJDSERFBorrel in de bossen bij EIGENTIJDSERF
Back Back Nieuws

Borrel in de bossen bij EIGENTIJDSERF

17 augustus 2020

Juist nu. Na weken van thuiswerken en vakanties is er weer behoefte aan teambuilding en samenkomen. De vraag naar buitenvergaderingen en events stijgt weer nu de capaciteit van locaties beperkt blijft op basis van de 1.5 meter.

Om het jaarlijkse event van een zorgaanbieder te kunnen faciliteren kwam EIGENTIJDSERF met een binnen-buiten combinatie. Deze locatie, tussen Tilburg en Eindhoven, wordt omringd door een bostuin van 7 hectare en biedt zowel binnen als buiten een bron van natuurlijke inspiratie. Met in totaal 12 zalen, een grote lobby en ruim restaurant heeft EIGENTIJDSERF de mogelijkheid groepen de ruimte te bieden die nu nodig is.

'Een grotere bijeenkomst hoeft niet altijd alleen maar plenair plaats te vinden. Voor deze aanvraag zochten wij naar een oplossing waardoor alles ondanks de 1.5 meter toch door kon gaan. In overleg starten de dag plenair maar dan wel buiten tussen de fruitbomen. Na het plenaire openingswoord in de bostuin ging de groep uiteen in kleinere gezelschappen verdeeld over verschillende zalen zodat er altijd aan de maatregelen kon worden voldaan. Voor de afsluitende borrel kon de groep weer terecht in de buitenlucht.'

Moestuin-momentje

EIGENTIJDSERF stimuleert buiten vergaderen. Met leuke break-out ruimtes worden groepen uitgedaagd de vergaderzaal te verlaten. De moestuin bijvoorbeeld, het domein van chef Gert-Jan, biedt een inspirerende omgeving voor gasten die even iets anders willen. Neem plaats op de robuuste bosmeubels tussen de verse kruiden, frambozen of kroppen sla. Een fijne plek om te brainstormen of even ontspannen samen te komen. Extra genieten doe je hier met het moestuin-momentje, een verrassende culinaire onderbreking gemaakt door de chef. Een andere fijne plek is de Hangout. In een cirkel van hangmatten brainstormen jullie ontspannen over de plannen van volgend jaar.

Borrel in de bossen

Naast smaakvolle breaks in de moestuin is het bij EIGENTIJDSERF ook aangenaam borrelen. Niets zo gezellig als een event afsluiten met een informele barbecue en borrel in de buitenlucht. Op de stoere Afrikaanse braai bereidt de keuken diverse vleesgerechten maar ook vegetarisch opties mogen niet ontbreken. Alles gekruid met verse producten uit de moestuin. Daarnaast draait de spit boven een knisperend vuur met weer een ander culinair gerecht. Salades, brood, smeersels. Het zal een groep hier aan niets ontbreken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!