Back Back Nieuws

Borchland en Smaakmakend sluiten culinaire evenementen deal

06 juli 2013
Roy Blom, algemeen directeur van Borchland en Michel Dijkstra, directeur van Smaakmakend hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Deze overeenkomst houdt in dat Smaakmakend haar events ook op Borchland kan gaan organiseren.

Dijkstra: ‘Als Smaakmakend organiseren wij unieke programma’s en daar horen ook bijzondere locaties bij. Borchland is een ideale locatie voor onze programma’s waarbij bedrijven voor één dag een restaurant over kunnen nemen. Naast een toprestaurant beschikt Borchland ook over een mooie zaal voor plenaire bijeenkomsten en natuurlijk de golfbaan zodat we diverse mogelijkheden met elkaar kunnen combineren in onze programma’s.’

Roy Blom; ‘Ook ik ben blij met deze samenwerking, dit biedt ons een mogelijkheid voor extra exposure en laten we zien dat we meer in huis hebben dan een prachtige golfbaan.

Beleving
Michel Dijkstra is bedenker van dit culinaire programma voor bedrijven. Een concept gericht op teambuilding, communicatie, samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en klantcontact. Je neemt met je bedrijf voor 1 dag een echt bestaand restaurant over waarbij u samen met uw collega’s gaat koken en bedienen voor je beste klanten en relaties. Michel Dijkstra: ‘Meestal zijn dat los te volgen workshops of evenementen en dit concept verbindt het allemaal. Dat zorgt voor een bijzondere onderscheidende beleving door en voor alle partijen.

Foto: Michel Dijkstra en Roy Blom

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!