Back Back Nieuws

Booz event design laat zichzelf zien tijdens de Open House dagen

23 januari 2015
Booz event design nodigt geïnteresseerden uit om van 29 januari tot en met 6 februari in Rijswijk alle collecties voor het komende jaar te bekijken. Het pand zal hiervoor als expositieruimte worden ingericht. Huidige trends in meubilair voor beurzen en events, maatwerkprojecten, decoratie mogelijkheden en stand design. Alles uit eigen assortiment ontworpen door het ontwerpteam.

Wie of wat? 
‘We merken dat velen onze bars en meubels herkennen, maar niet weten dat dit bij ons vandaan komt. Vaak horen we; Oh doen jullie dat ook?! De één kent ons uit de cocktailwereld, de ander als standbouwer en weer een ander als verhuurder van bars. Tijd dus om de deuren open te zetten en te laten zien wie Booz nu eigenlijk is.’ zegt Kim de Ridder, creative director.

Taboes doorbreken
Het team stelt zich open voor vragen en suggesties. Kim de Ridder: ‘Bezoekers kunnen aangeven wat zij graag terug willen zien, welke klantbehoeftes zij tegenkomen en hoe je elkaar kunt versterken in een pitch of samenwerking. Dit laatste lijkt nog wel eens een taboe om over te praten, maar is juist heel belangrijk.’

Wie dit full service bedrijf voor events wil leren kennen kan zich aanmelden via nancy@boozed.nl en aangeven waar je het tijdens het bezoek graag over wil hebben.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!