Back Back Nieuws

BOOT10.nl decor huldiging AZ

29 april 2009
Eindelijk was het moment daar: AZ na 28 jaar weer gehuldigd als echte kampioenen!! Het onthaal diende een ongekend groot en bovenal gezellig volksfeest te worden. De gemeente Alkmaar die het draaiboek al een tijd klaar had liggen, vond een varende huldiging zeer gepast in de waterrijke stad.

Mede dankzij het feit dat het gemeentehuis van Alkmaar geen groot bordes heeft, werd gekozen voor de partyschepen van rederij BOOT10.nl: de schepen hebben namelijk allemaal grote open dekken die zich uitermate goed lenen voor feesten, diners en natuurlijk huldigingen!

Op het vlaggenschip BOOT3 zaten de spelers, spelersvrouwen en de gasten van de gemeente Alkmaar. Er werd gegeten, gedronken en vooral veel gedanst. Op de andere twee schepen zaten het personeel van AZ en een ondernemingsvereniging die het schip op persoonlijke titel hadden ingehuurd. Ook hier was het één groot feest, BBQ’en op het royale bovendek en ondertussen de spelers toejuichen. Later op de avond barstte het feestgedruis, tot in de kleine uurtjes, benedendeks los,…
 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!