Back Back Nieuws

Boost Your Culture tijdens Summercourse bij Dechesne & Boertje

05 augustus 2015
Dechesne & Boertje ontving in juli een aantal bijzondere gasten in haar Eventhuis: eventmanagers, communicatie-experts en HR professionals. Zij reisden af naar Muiden voor de Summercourse van D&B, aangeboden door het Genootschap voor Eventmanagers.

Hoe maak je van medeWerkers, medeMerkers?
De vraag ‘hoe maak je van medeWerkers, medeMerkers?’ stond centraal in de workshop in het D&B kantoor in Muiden. Het programma ging in op het belang van een goede bedrijfscultuur, de bijdrage van communicatie en events én de uitdaging om de juiste waarden te kiezen en uit te dragen.

Cultuurbooster
Femke Ramaker (Creatief Directeur van D&B) stelde het programma samen met Kim Cramer van BR-ND. Een duo-presentatie die voortgekomen is uit de samenwerking aan de Cultuurbooster. Een methode van BR-ND en D&B waarbij op een laagdrempelige en leuke manier de strategische uitgangspunten en waarden van organisaties gezamenlijk eigen worden gemaakt, geactiveerd en gevierd.

Organisaties kunnen de D&B Cultuurbooster inzetten als ze op zoek zijn naar een event om gemeenschappelijke waarden te activeren. Of als de missie, visie en kernwaarden bepaald zijn en nog tot leven gebracht moeten worden tijdens een event.

Bekijk hieronder een kort videoverslag:

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!