Back Back Nieuws

Boom Chicago's Me, MySpace and iPod

30 augustus 2006

In Premiére Boom Chicago's nieuwe Comedyshow voor 2006/2007

Boom Chicago maakt verbinding met het moderne leven in de gloednieuwe voorstelling Me, MySpace and iPod. Deze high speed comedyshow gaat 25 september in première en neemt een megabyte uit ons online leven. Vijf acteurs loggen in en uploaden sketsches, improvisatie en high tech gadgets direct op het Boom Chicago podium.

Tot voor kort was Yahoo gewoon een hillbilly, Google een enorm getal en Amazon de grootste rivier ter wereld. Nu zijn het gerespecteerde bedrijven en is "e-business" tot simpelweg "business" geëvolueerd. We downloaden artikelen, muziek, videos en porno op onze computers, iPods en telefoons zonder erbij na te denken. We winkelen, bankieren en plannen vakanties online. We creëren MySpaces en communities waar we bloggen, chatten en podcasten met gelijkgestemde vreemden. Wat voor gevolgen heeft dit gedrag?

Van downloaden tot daten, legaal tot illegaal, commucatie tot communities, RSS, ICT, USB en ASDL, het internet en andere technologiën zijn diep verankerd in ons moderne leven. Boom Chicago’s nieuwe show onderzoekt De New Media World Order die zich uitstrekt van de corporate boardrooms tot de gewone man die stilletjes - maar met miljoenen tegelijk - creëert, communiceert, innoveert en masturbeert in anonimiteit.

September 25: première
September: 27, 28, 29 en 30.
Vanaf oktober: elke maandag, woensdag en twee keer op zaterdag
.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!