Back Back Nieuws

Boom Chicago opent feestweek met Yankee Come Back

09 maart 2009
Op 1 april geeft comedygezelschap Boom Chicago met hun nieuwe show Yankee Come Back het officiële startsein voor de festiviteiten van New York Nights in Amsterdam. De week van 1 tot 6 april staat in het teken van de 400 jarige relatie tussen Nederland en New York. Het is dan precies 400 jaar geleden dat Henry Hudson Amsterdam verliet. Zowel in Nederland als in Amerika vinden festiviteiten en events plaats.

 

De nieuwe show is een meer dan toepasselijke opening voor de viering van 400 jaar betrekkingen tussen Nederland en New York. Met de komst van Obama wacht de wereld met spanning af. Wordt het de come back van Amerika als wereldleider? Krabbelt Amerika weer op uit de politieke en economische malaise die in acht jaar door Bush is achtergelaten? Boom Chicago is optimistisch!.

 

Dit is alweer de 33ste show van comedygezelschap Boom Chicago. Onder leiding van Andrew Moskos, Saskia Maas en Jon Rosenfeld groeide Boom Chicago uit tot een internationaal comedyinstituut. De groep speelt negen voorstellingen per week in het eigen theater aan het Leidseplein en tweehonderd shows per jaar op lokaties wereldwijd voor zakelijke opdrachtgevers, festivals en events. Overigens is de nieuwe show Yankee Come Back ook te boeken voor coporate events.

 

Sinds kort is het ook mogelijk om voor de start van de late voorstelling te dineren in de lounge van Boom Chicago.

 

Voor meer informatie en reserveren, klik door naar de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!