Boom Chicago Comedy Festival 2022Boom Chicago Comedy Festival 2022
Back Back Nieuws

Boom Chicago Comedy Festival 2022

12 april 2022

Heb je zin in een onvergetelijke tijd door dat herkenbare gevoel in je buik van kaakpijn en tranen in je ogen van het lachen? Dan ben je deze zomer op de juiste plek tijdens de tweede editie van het Boom Chicago Comedy Festival (BCCF) in Amsterdam. Ontdek de eerste namen van de line-up, en bereid je voor op een zomer vol inspirerende optredens, creatieve ontmoetingen, en heel veel goede comedy.

Stacey Smith (castlid van Boom Chicago en artistiek directeur van BCCF): ‘Ik kan niet wáchten totdat we weer van start kunnen met het festival. Het afgelopen jaar hebben we genoten van een diversiteit aan stijlen met veel improvisatie en stand-up comedy in ons prachtige theater aan de Rozengracht. We hadden de Emmy-genomineerde schrijfster Shantira Jackson die op onze podia speelde en onze beroemde alumni zoals Jordan Peele, Kay Cannon en Seth Meyers in hilarische, live-stream events. Het programma van dit jaar zal opnieuw het beste van het beste in comedy laten zien. We verwelkomen bekende gezichten en nieuwe talenten, met een grote variatie in shows en activiteiten. Als je ook maar een béétje gevoel voor humor hebt, vind je bij dit festival iets om te lachen.’

Zowel Nederlandse als Engelse comedy

Een mix van Nederlandse en Engelstalige programmering combineert de top van zowel nationaal als internationaal comedy talent. Het festival brengt alle vormen van comedy samen: van improvisatie en stand-up tot klassiek cabaret en vernieuwend variété; BCCF heeft voor ieder wat wils. Niet alleen tijdens de shows, maar ook met workshops waar je je eigen komische kant ontdekt en ontwikkeld. Tijdens het festival wordt de foyer van Boom Chicago omgetoverd tot een zomerse hotspot, waar je kunt genieten van een drankje met vrienden en andere comedyfans.

Ontdek de eerste namen van de line-up:

Fuad Hassen Live (solo-show / NL)

Fern Brady - Autistic Bikini Queen tour (EN)

Op Sterk Water & Arjen Lubach (NL)

Meer performers en gasten worden de komende weken bekendgemaakt! Het Boom Chicago Comedy Festival 2022 is van 7 tot 17 juli.

Boom Chicago, Rozengracht 117, Amsterdam, Nederland. 

De eerste tickets zijn nu verkrijgbaar via boomchicago.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!